Træning

Vi træner i Bolbroparken,

Falen 95, 5000 Odense C

Opstart på indendørs træning mandag den 21. februar 2022

Følg venligst med her på siden..

Træningstider inde
Vi træner hver mandag i Bolbro boblen
Børn og unge kl. 16.00 - 17.40
Voksne kl. 17:40 -18: 55

Træningstider UDE  (fra 28. april 2019)
Børn og unge kl. 16:00 - 17:30
Voksne kl. 17.30 - 19.00

OBS! Ændrede træningsformer fra mandag den 25. februar 2021

• 25.02.2021
    JAAAAAAAAAAAA - VI KAN ENDELIG STARTE OP PÅ FODBOLDTRÆNINGEN IGEN! 💚💚
    Efter gårsdagens pressemøde, blev det meddelt, at idræt- og kulturinstitutioner må åbne op igen, hvilket betyder at vi må begynde træningen igen - DOG under de følgende restriktioner.
    Dette betyder, at alle dem som plejer at træne sammen med Christina og Jan Klimek kan møde til træning allerede nu på mandag d. 1. marts 16:15 - 17:45. (Vi har lånt en vinterbane og derfor er der også begrænset antal).
    Alle dem som træner med Carsten, Jan og Anders må desværre vente med at starte til udendørs fodbold efter påske, hvor vi kan bruge de grønne områder igen.
    Har jeg nogle spørgsmål, har jeg kontaktet Michael eller Carsten. Vi har stadig flere mundbind med Enghaven-logoet på til dem der ikke har fået en anden. Kontakt Michael, hvis jeg er interesseret.😷
    HUSK - at jeg skal komme omklædt til træning, da omklædningsrummene er lukket og kan derfor ikke bruges.
    Vi ses til træning. ⚽️

Vi ses til træning 😉⚽️

Før træning

• Sundhedsmyndighedernes anbefaling følges.
  • Spillere og frivillige som er i en risikogruppe skal være ekstra opmærksomme på følgende ved start af træning.
  • Alle møder omklædt til tiden (ikke før) og går direkte til deres træningsgruppe.
  • Hvis spiller afleveres af deres forældre eller ledsager, skal dette ske uden for anlægget, da der ikke må være tilskuere på anlægget.
  • Kun træneren har adgang til boldrum og skal alene tage bolde og kegler ud.
  • Der vælges et sæt bolde og kegler, som kun kan bruges af den enkelte gruppe under træningen.
  • Brugge der overtræksveste, skal disse vaskes efter brug.
  • Der må trænes i grupper på maksimalt 10 personer inklusive voksen/træner.
  • Drikkedunke skal medbringe fyldt hjemmefra og må ikke dele med andre.
  • Alle spillere og trænere vasker hænder / spritter hænder af, inden de går til træning.
    Det anbefales, at der i klubben er mulighed for at spritte hænder af.
    Der bør ikke være fælles håndklæder.

Under træning

• Der skal altid være én træner eller voksen til stede pr. gruppe.
  • Under træning er det kun den ansvarlige, der må flytte kegler og mål.
  • Det anbefales, at hovedstød begrænses mest mulig.
  • Det anbefales, at boldkontakt med hænderne begrænses mest mulig med undtagelse af målmanden, der skal bruge EGNE handsker, som skal være vasket af før træning.
  • Det anbefales, at træningen tilrettelægges, så man kun har sporadisk kropskontakt.
  • Der må ikke skifte ud i grupper under træning.
  • De enkelte grupper skal holde separat og må ikke blande sig med hinanden under træning.

Efter træning

• Alle forlader træningen lige efter den er tøs.
  • Anlægget skal forlade alene, ikke i grupper.
  • Trænerne skal være særlig opmærksom på ved skiftet mellem træningshold.
  • Træneren vasker alle rekvisitter af med vand og sæbe.
  • Hvis en spiller eller en leder får behov for sygdom og får konstateret COVID-19, skal klubben, trænere og medspille orienteres om dette.

Ved sygdom

• Personer med behov for på COVID-19 må ikke møde til træning.
  • Personer må først møde til træning igen 48 timer efter symptomerne er ophørt.
  • Personer hvis familie har brugt eller er smittede, skal følge sundhedsstyrelsens anbefalinger for ”nære kontakter”

Med venlig hilsen og med behovet for en god fodbold opstart

Bestyrelsen for BK Enghaven

Kære forældre i Boldklubben Enghaven!

Da vi jo kun er forældre (og enkelte søskende), som står for træningen af ​​alle vores fantastiske spillere, betyder det hund, at vi enkelte gange er forhindret i at stå for træningen (- det kan være grundet sygdom, kurser, ekstra). ) arbejde på vores arbejdspladser osv.); derfor håber vi meget, at vi med denne lille appel til jer alle vil kunne få lidt hjælp til dette fra tid til anden !!! Har I lyst, tiden og mulighed for dette, da vær venlige og kontaktformand Michael Rasmussen mobil 40 31 42 48

- på tidligere tusinde tak !!!

Med sportslige hilsner fra trænerne